Uw diëtist

Even voorstellen. Gabriëlle Camps, de diëtist van Diëtistenpraktijk LEEF!, heeft de
HBO opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond met als afstudeerrichting voedingsvoorlichting en -advisering. Nadat zij werkzaam is geweest als diëtist in een ziekenhuis, heeft zij besloten zich verder te verdiepen in de communicatie tussen mensen onderling. Dit heeft zij gedaan middels de opleiding Communicatie en Informatiewetenschappen.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van voedselovergevoeligheid (lees: koemelkallergie en coeliakie/glutenintolerantie) en afvallen, weet zij als geen ander wat het is om met allergieën en diëten om te gaan. Zij zal u snel begrijpen wanneer moeilijkheden om de hoek komen kijken.


Gabriëlle Camps volgt regelmatig nascholingscursussen en symposia om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast staat zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (registratienummer: 89908847989), is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en actief in het Maag, Darm en Lever Netwerk van de NVD.

Zij voldoet aan de deskundigheid zoals beschreven in artikel 24 van de Wet BIG.


De titel diëtist is beschermd en mag alleen worden gebruikt na een afgeronde opleiding Voeding en Diëtetiek. Het is een wettelijk erkend beroep zoals beschreven in Wet BIG artikel 24.

Registratienummer: 89908847989