Scholen en instellingen

Indien u als school het belang van goede voeding hoog in het vaandel heeft staan, dan zal het u ook niet ontgaan zijn hoe belangrijk het is om kinderen al vrij vroeg met goede voeding en een gezonde leefstijl bekend te maken. Samen met de kinderen wordt het nut van een goede voeding en gezonde leefstijl besproken en als de ouders en het kind het prettig vinden kunnen de kinderen na afloop van een voorlichting ook individueel advies krijgen of in kleine groepjes om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in een wereld vol met overvloed aan lekkere voedingsmiddelen die vaak ook juist zo verraderlijk zijn.

Nationale BeeldbankIs er binnen uw instelling of school behoefte aan meer informatie of advies met betrekking tot voeding en leefstijl?

Diëtistenpraktijk LEEF! biedt instellingen en scholen voorlichtingen aan op het gewenste onderwerp. Het kunnen voorlichtingen zijn voor uw werknemers, maar ook voor de kinderen op school of cliënten aanwezig in de instellingen. Diëtistenpraktijk LEEF! verzorgt een complete voorlichting.

De diëtist van Diëtistenpraktijk LEEF! heeft haar speciale aandacht gevestigd op de doelgroep (jonge) kinderen. Een schoolbezoek van een diëtist kan bijdragen aan een gezondere leefstijl van de kinderen.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Gabriëlle Camps telefonisch via 06 50 88 58 97 of door het contactformulier in te vullen. Heeft u zelf een ander idee of een vraag met betrekking tot de mogelijkheden bij uw school of instelling dan staat Diëtistenpraktijk LEEF! daar altijd voor open.