Bedrijven

Wilt u uw werknemers voorzien van een gezondere leefstijl? Dan bent u bij Diëtistenpraktijk LEEF! aan het juiste adres.

Nationale BeeldbankDiëtistenpraktijk LEEF! biedt voor bedrijven op maat gemaakte voorlichtingen over voeding en leefstijl. Tevens kan Diëtistenpraktijk LEEF! bij uw bedrijf langskomen als ‘bedrijfsdiëtist’ om ervoor te zorgen dat uw werknemers er gezond bij lopen. De werknemers krijgen individueel een intake en advies, waarna de mogelijkheid bestaat, dat ik periodiek terugkom om te evalueren, eventuele vragen te beantwoorden, moeilijkheden te bespreken en uw werknemers verder te begeleiden op het gebied van goede voeding en een gezonde algehele leefstijl. Gezondere werknemer staan gelijk aan een lager ziekteverzuim!

Indien er geen ruimte is binnen uw bedrijf, dan zijn u en uw werknemers ook van harte welkom op het praktijkadres van Diëtistenpraktijk LEEF!

Voor meer informatie en een offerteaavraag, kunt u contact opnemen met Gabriëlle Camps, telefonisch via 06 50 88 58 97 of door het contactformulier in te vullen. Heeft u zelf ideeën of vragen met betrekking tot de mogelijkheden bij uw bedrijf dan staat Diëtistenpraktijk LEEF! daar altijd voor open.